O mně

úterý 4. srpna 2015

Kéž by lidi byli Mimoni...

Občas bych chtěla, aby byli na světě místo lidí Mimoni. Ti opravdoví – roztomilí a vysmátí.
„Nemám práci, fňuk!“ „Mám moc práce, fňuky fňuk!“ „To je zase horko!“ „Ježiš, proč dneska nesvítí slunce?“ „Proč, proč zrovna já?! Proč se musel ten nehet zlomit zrovna mně?!“ A tak dále, a tak podobně… Znáte to, ne? Lidi si pořád na něco stěžují, nikdy nejsou spokojení s tím, co mají a tak nějak jsou stále nešťastní. Jsou zkrátka vlastnosti, které u lidských tvorů občas silně postrádám. Lidi by si měli vzít příklad z Mimoňů. Proč?



Mají dobré srdce
Mimoni dělají všechno s tím nejlepším záměrem. Co na tom, že to občas nevyjde, jejich jednání postrádá smysl nebo se zvrtne v naprostou tragédii? Mysleli to dobře. Jednají s čistým svědomím a srdcem na dlani. Díky tomu taky z každé katastrofy vykřešou dobrý skutek, který končí happy-endem.

Nic není problém
Už jste někdy slyšeli říct Mimoně, že to nepůjde, že to dělat nebude, že to či ono je problém? Ne! Stačí, když je jasně stanoven cíl a mají přesnou vidinu odměny. Takže let´s go, střemhlav se pustí do každé výzvy… protože na konci je vždycky nějaký ten BANANA!

Mají kupu kamarádů
Mimoni drží při sobě. Mají kolem sebe vždy spoustu kámošů, kteří je podpoří, podrží, nenechají jeden druhého ve štychu. Nezávidí si, nehází si klacky pod nohy, naopak se podporují a táhnou za jeden provaz.

Jsou pořád vysmátí
Není třeba řešit vzhled a make-up, mít co nejstylovější oblečení a co nejnovější elektro doplňky. Stačí natáhnout lacláče a nasadit ten nejkouzelnější úsměv, který jim vydrží celý den. Možná i celý život...

Máte občas podobný pocit?

5 komentářů:

  1. Jj Mimoni jsou Mimoni, to by se i taky líbilo :) mají hlavu v oblacích nic neřeší, mají se k světu a všechno ochotně vyzkoušejí :) máš pravdu, bezstarostně by se hned žilo :)
    - Šárka -

    OdpovědětVymazat
  2. To je super článek! Úplně přesně jsi je vystihla, mimoni jsou nejlepší! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Moc díky, holky :) <3

    OdpovědětVymazat
  4. naozaj super článok ! s tým úsmevom to je najväčšia pravda, ľudia by sa mali viac usmievať a tešiť zo života :)
    pozývam na giveaway

    OdpovědětVymazat
  5. Z druhé stránky věci bych ale zase řekla, že mimoni jsou prostě takové ovce, které dělají, co se jim řekne. Jasně, někdy je to potřeba. Třeba na lince balení zboží Praha nepotřebujete žádné velké myslitele. Ale to je vlastně špatný příklad. Prostě lidi by měli mít vlastní názor. :) A můžeme být u toho klidně usměvaví a pozitivní. :)

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)